Restauratie rijksmonument gereed

Onlangs is na een grootschalige restauratie en verbouwing dit pand in 's-Hertogenbosch weer in gebruik genomen als woonhuis. Aannemingsbedrijf Nico de Bont heeft, samen met Installatiebedrijf Van den Hoff en Elektrotechnisch Bureau G. Saris, knap werk geleverd. ook de tuin is nu op orde.

 


lees meer >>

Het verwijderen van de vloer uit de Heilig Hartenkerk levert mooie beelden op

Om een kerk te kunnen herbestemmen is het soms noodzakelijk om wat onderdelen te slopen. In dit geval is dat de vloer. Deze is het minst waardevol en was door het verwijderen van de kerkbanken niet meer gaaf. In de nieuwe vloer kunnen voorzieningen worden opgenomen voor fundering en installaties. Natuurlijk wordt begonnen met het aanbrengen vaan een goede laag isolerend materiaal.

 Bekijk hier de projectpagina 

Wethouder Van Olden verricht eerste handeling herontwikkeling Heilig Hartenkerk

Om de start van de bouwwerkzaamheden te markeren heeft in 's-Hertogenbosch wethouder Huib van Olden het verplaatste doopvont van de Heilig Hartenkerk onthuld. Onder toeziend oog van toekomstige bewoners, mensen van het herbestemmingsteam van de gemeente, medewerkers van aannemingsbedrijf De Bonth van Hulten en medewerkers van Wijnen Architectuur toonde Huib van Olden de in militaire dienst opgedane vaardigheden met de besturingsknuppels van een graafmachine.


lees meer >>

Ontwerp Nieuwbouw appartementen goed ontvangen in Overpelt

Onlangs zijn de plannen die we samen met De Twee Snoeken hebben gemaakt voor acht appartementen en een studio goed ontvangen door de kwaliteitskamer in Overpelt. De plannen worden op dit moment verder uitgewerkt door onze Belgische collega Adrien Rijcken.

Bekijk hier de projectpagina

Mister Design vindt zijn plek in Pompen en Verlouw

Na een zoektocht van enkele jaren is er een prachtige bestemming gevonden voor het rijksmonumentale gedeelte van de voormalige Fordgarage in 's-Hertogenbosch. Mister Design is een winkel die zich richt op goed design voor binnen en buiten. In een ruime opstelling zijn vele merken tentoongesteld. 

 


lees meer >>

Ontwerp nieuwbouw 70 appartementen enthousiast ontvangen

Het samen met De Twee Snoeken gemaakte ontwerp voor 70 appartementen aan de St. Theunislaan in 's-Hertogenbosch is deze zomer enthousiast ontvangen door zowel de welstandscommissie als door de omwonenden.

Bekijk hier de projectenpagina

Start bouw 36 appartementen in Vught

Onlangs is de bouw gestart van de door ons in samenwerking met Lafour Architecten uit Amsterdam ontworpen 36 appartementen aan de Merpatistraat in Vught.


lees meer >>