Invulling terrein Kuipertjeswal / Bleekerstraatje, 's-Hertogenbosch

Restanten van een voormalige stadsmuur en de gedempte doorgang van de Binnendieze maken deze plek tot een historisch zeer waardevolle. Dit resulteerde in een plan met grondgebonden woningen aan het Bleekerstraatje met tuinen, terwijl aan de Kuipertjeswal appartementen met een onderdoorgang naar het binnenterrein zijn gesitueerd. Op dit binnenterrein dient tevens geparkeerd te worden. Gekozen is voor een parkeersysteem, waarbij twee of drie voertuigen bovengronds boven elkaar worden geplaatst. Vanuit esthetisch oogpunt zijn de parkeersystemen bouwkundig ingekaderd. Een ondergrondse garage zou om voor de hand liggende redenen te veel schade aan de historische ondergrond veroorzaken. Prioriteiten van de opdrachtgever elders zijn de oorzaak dat dit project geen doorgang heeft gevonden.