Restauratie rijksmonument gereed

Onlangs is na een grootschalige restauratie en verbouwing dit pand in 's-Hertogenbosch weer in gebruik genomen als woonhuis. Aannemingsbedrijf Nico de Bont heeft, samen met Installatiebedrijf Van den Hoff en Elektrotechnisch Bureau G. Saris, knap werk geleverd.

 


lees meer >>

Ontwerp Nieuwbouw appartementen goed ontvangen in Overpelt

Onlangs zijn de plannen die we samen met De Twee Snoeken hebben gemaakt voor acht appartementen en een studio goed ontvangen door de kwaliteitskamer in Overpelt. De plannen worden op dit moment verder uitgewerkt door onze Belgische collega Adrien Rijcken.

Bekijk hier de projectpagina

Woningen Heilig Hartenkerk in de verkoop

Onlangs is de verkoop gestart van 12 door ons ontworpen woningen in de Heilig Hartenkerk aan de Graafseweg in 's-Hertogenbosch. Naast deze woningen in de kerk zijn er ook twee stadsvilla's ontworpen. Het bijzondere gebouw en de gunstige locatie ten opzichte van het centrum maken de woningen bijzonder aantrekkelijk.


lees meer >>

Mister Design vindt zijn plek in Pompen en Verlouw

Na een zoektocht van enkele jaren is er een prachtige bestemming gevonden voor het rijksmonumentale gedeelte van de voormalige Fordgarage in 's-Hertogenbosch. Mister Design is een winkel die zich richt op goed design voor binnen en buiten. In een ruime opstelling zijn vele merken tentoongesteld. 

 


lees meer >>

Ontwerp nieuwbouw 70 appartementen enthousiast ontvangen

Het samen met De Twee Snoeken gemaakte ontwerp voor 70 appartementen aan de St. Theunislaan in 's-Hertogenbosch is deze zomer enthousiast ontvangen door zowel de welstandscommissie als door de omwonenden.

Bekijk hier de projectenpagina

Start bouw 36 appartementen in Vught

Onlangs is de bouw gestart van de door ons in samenwerking met Lafour Architecten uit Amsterdam ontworpen 36 appartementen aan de Merpatistraat in Vught.


lees meer >>